La igualadina Anna Noguera, campiona de la Half Triatló Sevilla

La triatleta igualadina Anna Noguera es va proclamar campiona de la Triatló de Sevilla, primera prova de la Copa d’Espanya de Mitja Distància Ironman.

Noguera va dominar la prova amb molta autoritat i va arribar a la meta amb un temps de 4 hores 38 minuts i 2 segons. La competició constava de 1.900 metres nedant, 90 quilòmetres amb bicicleta i 21 quilòmetres corrent. Anna Noguera va tornar a fer una gran cursa ciclista, el que li va servir per poder agafar molta distància als perseguidors. La segona classificada va ser l’atleta sevillana, María Pujol, que va arribar 16 minuts i 48 segons per darrera de la triatleta igualadina.

El guanyador absolut va ser l’atleta britànic Robert Brundish, que va completar la prova amb un temps de 4 hores 12 minuts i 44 segons.