icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La recepta amb la que el xef igualadí, David Andrés, competeix en el campionat del món té el seu origen a Igualada

El xef del Somiatruites i cap de cuina de l’ABaC, l’igualadí David Andrés, ha explicat a Ràdio Igualada que l’origen de la recepta amb la que participa en el campionat del món de cuiners menors de 30 anys té el seu origen a la ciutat d’Igualada. Andrés ha destacat que la Ceba Fumada amb la que competeix, està inspirada en les típiques cebes farcides d’Igualada. El cuiner de la capital de l’Anoia diu que ha evolucionat la recepta original, cuinant una sopa de ceba dins de la mateixa ceba, combinat amb anguiles i angules.  David Andrés explica la recepta en el document d’àudio que hi ha adjunt a la notícia.

David Andrés també ha explicat que en un concurs de cuiners és complicat escollir el millor cuiner. Andrés diu que aquest tipus de concursos no és com una competició esportiva que qui arriba primer guanya, ja que depèn de com la recepta arribi al jurat i el que aquest valori. Són declaracions al programa Igualada Capital de Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada