La selecció d’Andorra, amb el jugador de l’Igualada Gerard Miquel, s’imposa a Suïssa (3-2)

La selecció d’Andorra, amb el jugador de l’Igualada Gerard Miquel, es va imposar a Suïssa per 3 a 2 a l’Europeu d’hoquei patins.

El combinat andorrà va aconseguir la primera victòria del campionat on Miquel hi va tenir un paper molt destacat. A la mitja part el marcador era favorable a Suissa per 1 a 0, però Gerard Miquel va empatar a l’inici de la segona meitat. El partit es va mantenir molt anivellat i al tram final el resultat era d’empat a 2. Quan faltaven 8 minuts per acabar, l’exjugador de l’Igualada B Arnau Dilmé va marcar el 3 a 2 que donava la victòria a la selecció andorrana. Per la seva part Holanda, que compta amb els igualadins Tety i Èric Vives, va perdre clarament contra Itàlia per 15 a 4. Tety Vives va marcar 2 gols i el seu germà Èric en va fer un. Ara Andorra és 3r al grup A amb 3 punts i Holanda es manté en penúltima posició al grup B amb 0 punts.

Aquest dimecres Holanda s’enfrontarà a Anglaterra mentre que Andorra descansarà.