RÀDIO Igualada Capital(repetició)

La selecció espanyola d’hoquei patins guanya Alemanya (4-2) amb Elagi com a titular

La selecció ha debutat a la Copa de les Nacions amb una victòria davant Alemanya. El combinat estatal ha dominat durant tot el partit, i només amb el 3-2 a falta de pocs minuts per al final, Alemanya ha donat la impressió de posar en dubte la victòria espanyola. Al final, un gol de Toni Pérez ha sentenciat el partit. Elagi Deitg ha estat el porter titular en aquest enfrontament. Ton Baliu ha disputat alguns minuts. La selecció espanyola s’ha col·locat amb un clar 3 a 0 a l’inici de la segona part. Alemanya ha escurçat distàncies al tram final amb un aparatós 3 a 2. Al final, Espanya ha pogut marcar el 4 a 2 definitiu. Avui a les 7 de la tarda s’enfrontarà a Suïssa, un equip que ahir va perdre per 8 a 0 davant Portugal.