L’atleta del CAI Dasha Malevich, campiona d’Espanya juvenil i Anna Torras, 3a de Catalunya cadet

La saltadora del Club Atlètic Igualada Dasha Malevich es va proclamar campiona d’Espanya juvenil en la prova del salt d’altura que es van dur a terme a les pistes de Mataró. Malevich va fer un millor intent d’1 metre i 68 centímetres que li va servir per penjar-se la medalla d’or. En total hi van prendre part 8 atletes del CAI,que a banda de la medalla d’or , van aconseguir diversos llocs de finalista en les proves respectives. D’altra banda, Anna Torras es va penjar la medalla de bronze en la prova dels 1.500 metres obstacles al Campionat de Catalunya cadet. L’atleta del CAI va fer un registre de 5 minuts 23 segons i 15 centèsimes. A la foto, Anna Torras al podi