L’atleta del CAI Guillem Carner, medalla de bronze al Campionat d’Espanya Júnior indoor

El corredor del Club Atlètic Igualada Guillem Carner es va penjar la medalla de bronze  al Campionat d’Espanya júnior en pista coberta en la prova dels 800 metres llisos. Carner va fer una gran actuació i va acabar en tercera posició a la final amb un registre d’1 minuts 53 segons i 30 centèsimes. A les semifinals, encara va fer una cursa millor, amb un temps d’1 minut 52 segons i 52 centèsimes, el que li va suposar batre el rècord d’Igualada absolut en pista coberta. Per la seva part, Naima Ait Alibou va acabar en 5a posició als 800 metres llisos femenins, entre que Dasha Malevich va ser 9a al salt d’altura. El Campionats d’Espanya júnior en pista coberta es van disputar a València i van comptar amb la participació de 7 atletes del Club Atlètic Igualada.