L’atleta del CAI Hèctor Ramos, medalla de bronze al Campionat d’Espanya Juvenil

El saltador del Club Atlètic Igualada Hèctor Ramos es va penjar la medalla de bronze al Campionat d’Espanya Juvenil. Ramos va acabar tercer en la prova del salt d’altura amb un millor intent d’1 metre i 91 centímetres. L’atleta del CAI es quedar a 3 centímetres del segon classificat, Pablo López, que va fer un salt d’1 metre i 94 centímetres. El guanyador va ser Asier Martínez, amb un salt de 2.00 metres. En aquest Campionat d’Espanya juvenil hi van prendre part 4 atletes més del club igualadí. Oriol Castells va ser 8è en el triple salt i Pol Marín també 8è en el llançament de disc. Per la seva part, Marina Suria va acabar 11a en els 2.000 metres obstacles i Paula Blasco 12a a la final dels 1.500 metres llisos. El campionat d’Espanya Juvenil es va disputar a la ciutat madrilenya de Getafe.