L’atleta igualadina Èlia Pascual, subcampiona d’Espanya en llançament de javelina

L’atleta igualadina Èlia Pascual es va penjar la medalla de plata al Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs.

Èlia Pascual va prendre part a la prova del llançament de javelina on va fer un millor intent de 45 metres i 17 centímetres. La competició es va disputar a Badajoz enmig d’una climatologia adversa, amb una forta pluja que va caure durant tota l’estona. La campiona va ser l’atleta del Barça Arantza Moreno, amb una millor marca de 54 metres i 47 centímetres. Ara fa unes setmanes, Èlia Pascual ja es va proclamar campiona de Catalunya, també en javelina, amb un marca de 47 metres i 61 centímetres.

Èlia Pascual ha fitxat aquesta temporada per Pamplona Atlètic després que l’any passat estigués competint a Mèxic.