L’atleta igualadina Sheila Avilés, campiona del món d’Skyrace; Laura Orgué, subcampiona

L’atleta igualadina Sheila Avilés s’ha proclamat campionat del món de curses de muntanya, en la modalitat d’Skyrace. Per la seva part, Laura Orgué ha finalitzat segona a la classificació general. Avilés en va tenir prou d’acabar com a ciquena classificada en la cursa Limone Extrem Skyrace que es va disputar dissabte a Itàlia i que tancava el campionat. A més va acabar per davant de Laura Orgué, el que li va permetre superar-la a la classificació general. Sheila Avilés va acabar la cursa amb un temps de 3 hores i 54 minuts. La prova constava de 29 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.500 metres. Per la seva part, Laura Orgué va anar primera en els quilometres inicials, però va arribar a la meta en onzena posició. Sheila Avilés té 24 anys i només fa quatre anys que va canviar el llançament de javelina per les curses de muntanya.