Laura Orgué s’imposa al Quilòmetre Vertical i a l’Skyrace a Escòcia i en consolida el lideratge

L’atleta igualadina Laura Orgué va ser la guanyadora de les proves per al Campionat del Món del Quilòmetre Vertical i l’Skyrace. Les dues curses es van dur a terme a Escòcia i Orgué va tornar a demostrar que continua sent l’atleta més en forma en aquestes competicions. Divendres va ser la guanyadora del Quilòmetre Vertical amb un temps de 52 minuts i 22 segons, el que li suposava rebaixar el rècord de la prova en dos minuts. Dissabte va prendre part a l’Skyrace i també en va ser la guanyadora amb un temps de 4 hores i 45 minuts. Això sí, va haver de lluitar de valent tota l’estona contra l’atleta de Montbui Sheila Avilés, que va acabar segona a només 40 segons de diferència. Amb aquestes victòries, Laura Orgué consolida el seu lideratge a la Copa del Món en les dues competicions, el Quilòmetre Vertical i l’Skyrace.