L’Igualada Calaf Grup empata amb el Manlleu (2-2) després d’una falta directa en contra molt protestada

L’Igualada Calaf Grup va empatar a 2 contra el Manlleu, després d’encaixar un gol de falta directa a l’últim minut del partit. El conjunt igualadí es va trobar amb un gol en contra als 15 minuts de la primera part, resultat que es mantindria fins al descans. A la represa, els jugadors arlequinats van prémer l’accelerador i Sergi Pla i Emanuel Garcia van aconseguir donar la volta al marcador. A partir d’aquí, els dos equips van pujar a l’atac però els dos porters van aconseguir refusar les boles que els arribaven. De tota manera, a l’últim minut els àrbitres van assenyalar una falta a favor del Manlleu que significava la desena i per tant s’havia de llançar una falta directa. Els igualadins van protestar aquesta decisió que va servir perquè el Manlleu aconseguís l’empat a dos definitiu. El proper partit de l’Igualada Calaf Grup serà el 7 de gener a la pista de l’Alcoi.