L’Igualada Calaf Grup goleja el Remscheid (11-1) i deixa encarrilada l’eliminatòria de 1/8 de final de la Copa CERS

L’Igualada Calaf Grup va deixar ben encarrilada l’eliminatòria de la Copa de la CERS en guanyar el Remscheid per un contundent 11 a 1. El conjunt arlequinat va començar molt bé i es va situar amb un marcador de 3 a 0 als primers minuts. L’equip alemany va aconseguir el 3 a 1, però de seguida l’Igualada va marcar el 4 a 1, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els arlequinats van sortir amb força i van augmentar el resultat fins deixar-lo amb l’11 a 1 final. Els gols de l’Igualada els van marcar Emanuel Garcia, que en va fer 3; Tety Vives i Dani López, amb 2; Bars, Pla, Molas i Bargalló. Aquest dimecres l’Igualada tornarà a jugar en partit de l’OK Lliga. Serà a les Comes contra el Manlleu.