L’Igualada Calaf Grup ho dona tot, però es queda a les portes de la remuntada (4-4) amb el Viareggio

L’Igualada Calaf Grup ha quedat eliminat de la Copa de la CERS en empatar a 4 contra el Viareggio, (4 a 8 al marcador global de l’eliminatòria).

Met Molas ha marcat l’1 a 0 a l’inici del partit en aprofitar un refús del porter. Els italians no s’han rendit i han empatat al cap de pocs minuts en el que significava l’1 a 1. Tot i així, els arlequinats han seguit lluitant, i abans del descans Emanuel Garcia ha fet el 2 a 1 que donava esperances als jugadors de l’Igualada. Al primer minut de la segona meitat, el mateix Emanuel Garcia ha aconseguit el 3 a 1. Només faltava un gol per empatar i precisament coincidia amb els millors moments dels igualadins. De tota manera, el Viareggio ha trencat les il·lusions dels igualadins en aconseguir marcar tres gols que donaven la volta al marcador i que suposava el 3 a 4. A l’últim minut Roger Bars ha transformat un penal que significava l’empat a 4 definitiu.

Ara l’Igualada Calaf Grup es tornarà a centrar amb la lliga. El proper partit serà dissabte a les Comes contra el Liceo.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López