L’Igualada Calaf Grup no pot contra un molt bon Liceo (2-4)

L’Igualada Calaf Grup va perdre contra el Liceo per 2 a 4 i ara és 12è a la classificació de l’OK Lliga. Els gallecs es van avançar amb un gol als 30 segons, però Emanuel Garcia va aconseguir empatar al cap de 8 minuts. El marcador 1 a 1 feia somiar el conjunt igualadí, però poc abans del descans tot va canviar. El Liceo va marcar dos gols molt seguits que van deixar el resultat amb un aparatós 1 a 3, que a la segona part es convertiria en 1 a 4. Quan faltaven dos minuts per acabar el partit, Emanuel Garcia va transformar una falta directa que significava el 2 a 4 i que ja seria definitiu. Aquest dissabte, l’Igualada Calaf Grup visitarà la pista del Vendrell, un  equip que ocupa el 6è lloc a la classificació de l’OK Lliga.