L’Igualada Calaf Grup s’imposa al Lleida (4-1) i agafa aire a la classificació de l’OK Lliga

L’Igualada Calaf Grup va guanyar el Lleida per 4 a 1 i comença a allunyar-se de la zona de descens. Tety Vives va aconseguir l’1 a 0 per als arlequinats, però al cap d’un minut el Lleida va empatar. Els jugadors igualadins van continuar buscant un nou gol i quan faltaven 5 minuts per a la mitja part, Emanuel Garcia va aconseguir el 2 a 1, un marcador que es mantindria fins al descans. A la represa, el Lleida va sortir molt fort a la recerca del gol de l’empat. Tot i així, els jugadors de l’Igualada no van defallir i de seguida van capgirar la situació. Al tram final, Met Molas va marcar dos gols que van deixar el partit amb el 4 a 1 que li donava un triomf molt important. Aquest dissabte l’Igualada jugarà a la pista del Voltregà.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López.