L’Igualada Calaf Grup suma una brillant victòria a la pista del Girona (2-5)

L’Igualada Calaf Grup va aconseguir una gran victòria a la pista del Girona per 2 a 5 que el treu de l’última posició en solitari a l’OK Lliga. El conjunt arlequinat es va avançar amb un gol de Francesc Bargalló als 7 minuts de la primera part. Tot i així, el Girona va aconseguir empatar a 1, el que va caure com un gerro d’aigua freda. Ara bé, els jugadors igualadins van saber crear ocasions de gol i abans del descans Sergi Pla i Emanuel Garcia van situar l’1 a 3. Els gironins van reduir distàncies amb el 2 a 3, però Emanuel Garcia i Sergi Pla va deixar el resultat amb el 2 a 5, que al final ja seria el definitiu. Demà, dimarts, l’Igualada tornarà a disputar un nou partit de l’OK Lliga. Serà a les Comes contra l’Alcobendas en un enfrontament que començarà a les 13.15h. Foto: Twitter Girona Club Hoquei