L’Igualada Calaf Grup supera el Caldes (5-1) i torna a la zona tranquil·la de l’OK Lliga

L’Igualada Calaf Grup s’ha imposat al Caldes per 5 a 1 i ha fet un pas de gegant per la permanència. Els arlequinats han dut a terme una bona primera part i Francesc Bargalló i Tety Vives han marcat dos gols consecutius que significaven el 2 a 0. Aquest marcador s’ha mantingut fins al descans amb el que tot semblava que tot aniria de cara. A més, al començament de la segona part Roger Bars ha aconseguit el 3 a 0 i ha deixat l’enfrontament molt ben encaminat. Ara bé, el Caldes ha aconseguit el 3 a 1 quan encara quedaven molts minuts per acabar el partit. Tot i així, Emanuel Garcia i Sergi Pla han marcat dos gols més que han deixat el resultat amb un clar 5 a 1, que ja es mantindria fins al final. Dissabte vinent, l’Igualada Calaf Grup tornarà a jugar a les Comes, aquest cop contra el Girona. El partit començarà a les 18.30h. FOTO: Twitter CH Caldes

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López