L’Igualada Calaf Grup supera el tràmit a la pista del Remscheid (3-6) i jugarà contra el Viareggio italià als quarts de final de la CERS

L’Igualada Calaf Grup s’ha classificat per als quarts de final de la Copa de la CERS en derrotar el Remscheid per 3 a 6 (4 a 17 al global de l’eliminatòria). El conjunt alemany es va avançar amb un gol al minut 1. De tota manera, els arlequinats van donar la volta al marcador i van arribar al descans amb 1 a 3, gràcies als gols de Dani López, Bargalló i Bars. A la represa, l’Igualada va incrementar el resultat fins deixar-lo amb 1 a 5, amb dues dianes de Sergi Pla i Emanuel Garcia. El Remscheid no es va rendir i va aconseguir el 2 a 5. Encara que Sergi Pla va transformar el 2 a 6, el conjunt alemany va tancar el partit als últims minuts amb el que significava el 3 a 6 definitiu.

L’Igualada Calaf Grup disputarà els quarts de final de la Copa de la CERS contra el Viareggio italià, que dissabte va derrotar el Ploufragran francès. L’anada es disputarà el 4 de febrer a Itàlia i la tornada l’11 de març a les Comes.