L’Igualada Femení HCP assoleix una gran victòria a la pista del Voltregà B (4-5)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va guanyar el Voltregà B per 4 a 5 en el primer partit de la segona fase de Nacional Catalana.

L’equip igualadí va començar marcant amb un gol d’Anna Carranza, però el Voltregà va aconseguir donar la volta al marcador i va donar la volta al marcador abans del descans. A la represa, l’equip de Sant Hipòlit va marcar el 3 a 1 que deixava el partit molt costa amunt. Ara bé, Marina Asensi i Elba Garreta van marcar dos gols que van deixar el resultat amb empat a 3. El Voltregà va fer el 4 a 3, però als últims minuts Marta Soler i Anna Carranza van marcar dos gols més que van situar el 4 a 5 final.

El pròxim partit de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins serà el 2 de febrer a la pista del Sant Cugat.