L’Igualada HC compleix contra el Caldes (3-1) i segueix acostant-se a la zona alta de l’OK Lliga

L’Igualada Hoquei Club va guanyar el Caldes per 3 a 1 i continu acostant-se a la zona alta de l’OK Lliga.

Els arlequinats van arribar al descans amb un marcador d’1 a 0 gràcies a un gol d’Oriol Vives i una actuació brillant del porter Elagi Deitg. A la represa, el mateix Oriol Vives va aconseguir el 2 a 0, que deixava molt ben encaminat el partit. Ara bé, quan encara faltaven 10 minuts per acabar, el Caldes va marcar el 2 a 1 i es va tornar a posar dintre del partit. Quan només faltaven un minut per acabar, Roger Bars va aconseguir el 3 a 1 que deixava sentenciat l’enfrontament.

Aquest dimecres l’Igualada Hoquei Club disputarà un nou partit de l’OK Lliga a la pista del Barça.