L’Igualada HC empata a Lleida (2-2) en un final amb decisions molt protestades

L’Igualada Hoquei Club ha empatat a 2 a la pista del Lleida després d’encaixar un gol als últims segons. Sergi Pla ha marcat el 0 a 1 quan tot just s’havien complert 7 segons des que havia començat el partit. Tot i així, el Lleida ha aconseguit l’empat a 1 al cap de pocs minuts, un marcador que s’ha mantingut fins al descans. A la represa, Jordi Méndez ha fet l’1 a 2, el que semblava que podia ser l’inici de la recuperació. Ara bé, als últims instants l’equip lleidatà ha marcat l’empat a 2 en transformar una falta directa, en una decisió molt protestada pel igualadins. Això sí quan faltaven 6 segons per acabar, el Lleida ha aconseguit un nou gol, però els àrbitres l’han anul·lat i el partit ha acabat amb empat a 2.  Aquest dissabte l’Igualada Hoquei Club rebrà a les Comes la visita del Voltregà.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López