L’Igualada HC es queda sense marcar i acaba perdent a la pista del Noia (2-0)

L’Igualada Hoquei Club va perdre ahir a la pista del Noia per 2 a 0 ara és desè a la classificació de l’OK Lliga. Els arlequinats van fer un mal partit en atac on no van poder aprofitar els contraatacs de què va disposar. El conjunt igualadí es va mostrar bé en defensa, tot i que els de Sant Sadurní van estavellar tres boles al pal. Al descans, el marcador era d’empat a zero i a l’inici de la segona part, el Noia va aconseguir l’1 a 0. L’Igualada es va mantenir viu durant pràcticament tota la segona part, fins que als últims minuts va encaixar el 2 a 0, un resultat que ja no es va moure més. Aquest dissabte l’Igualada Hoquei Club jugarà a Itàlia contra el Sarzana, en el partit d’anada dels 1/16 de final de la Copa de la CERS.