L’Igualada HC perd amb el Noia (2-6) i queda eliminat de la Lliga Catalana

L’Igualada Hoquei Club va perdre ahir contra el Noia per 2 a 6 i ha quedat eliminat de la Lliga Catalana. El Noia es va avançar amb un marcador de 0 a 2, però Oriol Vives va aconseguir empatar amb dues dianes poc abans del descans. A la segona part, el Noia va sortir molt fort i va aconseguir perforar 4 vegades més la porteria de l’Igualada fins deixar el marcador amb el 2 a 6 definitiu. Els arlequinats van buscar algun gol que els fes entrar dintre del partit però ja no ho van aconseguir. La final four de la Lliga Catalana es durà a terme aquest cap de setmana al pavelló de les Comes. Dissabte es disputaran les seminals. El Noia s’enfrontarà al Barça i el Reus al guanyador del Girona-Alcoi, un partit que es jugarà dijous.