L’Igualada HC perd davant el Noia (4-5), però deixa bones sensacions per a la Copa del Rei

L’Igualada Rigat va perdre a les Comes contra el Noia per 4 a 5, tot i que va tenir opcions d’empatar al tram final.

L’enfrontament va començar molt anivellat, però al tram final de la primera part el Noia va marcar 3 gols en un minut i mig, que va deixar l’enfrontament molt costa amunt. De tota manera, els arlequinats no es van rendir i Sergi Pla va fer l’1 a 3 el que deixava el partit molt obert de cara a la segona meitat. A la represa, el Noia va tornar a marcar amb el que significava l’1 a 4. Tot i així, els jugadors igualadins no van abaixar el braços i Oriol Vives i Jordi Méndez van fer dos gols molt seguits que van situar el resultat amb un ajustat 3 a 4. De tota manera, el Noia va fer el 3 a 5 que tornava a deixar costa amunt el partit. Tot i així, els arlequinats no es van rendir i Sergi Pla va marcar el 4 a 5 quan encara faltaven 7 minuts per acabar. Als últims minuts, l’àrbitre va anul·lar un gol a Tety Vives i quan faltaven dos segons per acabar, el mateix Tety Vives va fallar una falta directa que almenys hagués significat l’empat. Al final, derrota de l’Igualada per 4 a 5, que deixa l’equip en 9a posició a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dijous l’Igualada i el Noia es tornaran a veure les cares en la primera eliminatòria de la Copa del Rei, que es disputarà a Lloret de Mar.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López