L’Igualada HC s’imposa al Lloret (2-1) en el debut a la Lliga Catalana

L’Igualada Hoquei Club va guanyar el Lloret per 2 a 1 en el primer partit de la Lliga Catalana i avui disputarà la segona jornada a la pista de l’Arenys de Munt. Els arlequinats van disputar aquest partit com si fos un amistós de pretemporada, però sense renunciar a aconseguir la victòria. De fet, l’Igualada va ser superior al rival en molts trams del partit, malgrat que la falta d’encert a la porteria contrària va fer que el resultat es quedés curt. A la primera part, Gerard Miquel va inaugurar el marcador per als igualadins i de seguida Sergi Pla va fer el 2 a 0. A la represa, els jugadors arlequinats van fer mèrits per incrementar el resultat, però el Lloret va marcar el 2 a 1 definitiu a pocs minuts per al final. Aquest vespre l’Igualada jugarà a la pista de l’Arenys de Munt. El partit començarà les 9 del vespre.