L’Igualada perd a la pista de l’Alcoi (5-2) i paga cara una mala primera part

L’Igualada Calaf Grup va caure per 5 a 2 a la pista de l’Alcoi després d’una mala primera part. El conjunt arlequinat no va començar gens bé i als 10 minuts ja perdia per 3 a 0, un marcador que es mantindria fins al descans. A la represa, Sergi Pla va transformar el gol que significava el 3 a 1 i que feia entrar l’Igualada dintre del partit. L’equip  de la capital de l’Anoia va continuar trepitjant l’àrea contrària i Tety Vives va fer el 3 a 2 quan encara faltaven 7 minuts per acabar el partit. Encara quedava temps per assolir la remuntada, però als últims minuts l’Alcoi va marcar dos gols molt seguits que van significar el 5 a 2 final. Dissabte s’atura l’OK Lliga. L’Igualada disputarà la tornada dels 1/8 de final de la Copa de la CERS a la pista del Remscheid. Al partit d’anada ja es va imposar per un contundent 11 a 1.