L’Igualada Rigat dona la cara contra el Barça tot i acabar perdent (4-6)

L’Igualada Rigat va perdre a les Comes davant el Barça per 4 a 6, tot i que va competir durant tota l’estona.

Els arlequinats es van trobar al davant amb un equip que va sortir molt fort de bon començament. El conjunt blaugrana va marcar dos gols molt seguits als 10 minuts i a l’inici de la segona part ja guanyava per 0 a 4. Semblava que l’Igualada no tindria res a fer davant un rival plegat amb grans individualitat. De tota manera, els jugadors arlequinats van pujar a l’atac i s’ho van jugar al tot pel tot. D’aquesta manera, el partit va passar del 0 a 4 a un 3 a 6, amb gols dels igualadins Jordi Méndez, Tety Vives i Sergi Pla. Quan faltaven dos minuts per acabar, Tety Vives va fer el 4 a 6 un marcador que seria insuficient i que es mantindria fins al final.

Ara l’Igualada Rigat és 6è a la classificació de l’OK Lliga. Demà jugarà a la pista del Liceo en un enfrontament que començarà a 2/4 d’una del migdia i que podreu seguir en directe per Ràdio Igualada.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada Rigat, Ferran López