L’Igualada Rigat empata amb el Lloret (5-5) en un partit marcat per diverses remuntades

L’Igualada Rigat va empatar a 5 contra el Lloret a les Comes i ha acabat en 6a posició a la classificació final de l’OK Lliga.

El conjunt gironí es va situar amb un clar 0 a 3 quan només es portaven 15 minuts de la primera meitat. Tot i així, Met Molas va escurçar distàncies abans del descans que donava esperances als igualadins. A la represa, es va viure una remuntada espectacular dels arlequinats que van passar de l’1 a 3 al 5 a 3 gràcies a tres gols d’Oriol Vives i un de Jordi Méndez. Semblava que el conjunt de la capital de l’Anoia tenia el partit controlat, però al tram final el Lloret va marcar dos gols molt seguits que van deixar el resultat amb l’empat a 5 definitiu.

L’Igualada Rigat ha acabat la temporada en 6a posició a la classificació de l’OK Lliga amb un total de 48 punts.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López