L’Igualada Rigat ho intenta però acaba perdent a Voltregà (3-2)

L’Igualada Rigat va perdre a la pista del Voltregà per 3 a 2, però es manté en 8a posició a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van encaixar l’1 a 0 als 8 minuts, un marcador que es va mantenir fins al descans. Tot i així, els igualadins van arribar diverses vegades a la porteria contrària, un fet que semblava que podria servir per empatar. Ara bé, als 3 minuts de la segona meitat, el Voltregà va fer el 2 a 0 que deixava més costa amunt la remuntada. Al tram final, Sergi Pla va aconseguir el 2 a 1, un gol  que donava esperances als igualadins. De tota manera, un minut més tard l’equip osonenc va marcar el 3 a 1 i tornava a deixar complicat l’enfrontament. Abans d’acabar, Sergi Pla va batre novament la porteria contrària amb el que significava el 3 a 2, un resultat que ja es va mantenir fins al final.

Aquest cap de setmana l’Igualada Rigat té jornada de descans. El pròxim partit serà d’aquí a dos dissabtes a les Comes contra el Noia.Foto arxiu: Xavi Garcia

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López