L’Igualada Rigat no es deixa sorprendre a Caldes (1-2) i té a tocar tornar a Europa la temporada vinent

L’Igualada Rigat va guanyar a la pista del Caldes per 1 a 2 on tots els gols es van marcar a la primera part.

El partit va començar malament per als arlequinats que als 25 segons van encaixar el l’1 a 0. L’equip no s’esperava un gol en contra tan ràpid, tot i així el conjunt igualadí va seguir lluitant i no se’n va veure condicionat. Els jugadors de l’Igualada van continuar treballant en equip i al cap de 10 minuts van recollir el premi amb una rematada de Sergi Pla que va establir l’empat a 1. L’equip de la capital de l’Anoia va seguir jugant sense presses i de seguida Jordi Méndez va fer l’1 a 2 que posava l’Igualada per davant per primera vegada. A la represa, el joc es va tornar molt insuls i els arlequinats van poder mantenir el marcador a favor que li va acabar donant els tres punts. Amb aquest triomf l’Igualada ha fet una pas de gegant per classificar-se per a les competicions europees la temporada vinent. Ara és 6è a la classificació de l’OK Lliga i té 11 punts de distància per aconseguir la classificació per a la CERS.

Aquest diumenge l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Barça.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López