L’Igualada Rigat signa una gran remuntada contra el Reus Deportiu (4-3) i es classifica matemàticament per a la Copa de la CERS

L’Igualada Rigat va guanyar el Reus Deportiu per 4 a 3 amb una gran remuntada i s’ha classificat per la Copa de la CERS de la temporada vinent.

El partit va començar molt bé per als arlequinats després que Met Molas aconseguís l’1 a 0 al primer minut de partit. De tota manera, els jugadors del Reus van demostrar el seu potencial i van ser capaços de donar la volta al marcador. Així doncs, poc abans del descans els reusencs es van situar amb un resultat d’1 a 3 que deixava el partit molt costa amunt. Ara bé, a la segona part els igualadins van començar a arribar amb contundència a la porteria contrària i en poc més de 10 minuts Sergi Pla, Tety Vives i Jordi Méndez van deixar el resultat amb un sensacional 4 a 3 que ja no es va moure més.

Aquest dissabte hi ha jornada de descans a l’OK Lliga perquè es disputa la final four de la Lliga Europea. El pròxim partit de l’Igualada serà el 19 de maig a la pista de l’Alcoi. D’altra banda, el Barça s’ha proclamat campió de lliga matemàticament a falta de dues jornades per acabar el campionat.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López.