Mario Sinués i Laura Terradas, guanyadors del Gran Premi Ciutat d’Igualada de BTT

Mario Sinués i Laura Terradas van ser els campions del Gran Premi Ciutat d’Igualada de BTT

La de diumenge era la primera prova puntuable de l’Open Barcelona i va comptar amb la presència de més de 350 participants. La cursa es va dur a terme al circuit permanent de 5 quilòmetres que s’ha instal·lat les Comes i on els ciclistes van donar diverses voltes depenent de la categoria. En elit masculí, Mario Sinués va creuar a la meta amb un temps d’1 hora, 17 minuts i 53 segons ,en un final emocionat. De fet, el segon classificat masculí va ser Israel Núñez, que va arribar a només 13 segons del guanyador. Per la seva part, la guanyadora femenina va ser Laura Terradas, que es va imposar amb un temps d’1 hora 20 minuts i 10 segons. La segona posició per va ser per Veerle Cleiren, que va arribar a la meta a 1 minut i 14 segons de la guanyadora.

El circuit permanent d’XCO que s’ha instal·lat a  les Comes forma part de la candidatura d’Igualada per ser Ciutat Europea de l’Esport 2019.

Foto Federació Catalana de Ciclisme: Mario Sinués