Sheila Avilés, campiona de Catalunya de Curses de Muntanya

L’atleta montbuienca Sheila Avilés es proclama campiona de Catalunya de curses de muntanya.

Avilés va guanyar La Cameta Coixa, la prova que es disputa des de fa una dècada a Miravet i que serveix per decidir els campions de Catalunya de curses de muntanya. La prova que constava de 21 quilòmetre i 1.300 metres de desnivell va ser dominada per l’anoienca des del primer minut. En categoria masculina el guanyador va ser Andreu Simón. Avilés va completar el recorregut en 2 hores i 10 minuts. La corredora de Montbui ha demostrat a la Cameta Coixa que torna a estar a punt per intentar revalidar el títol de campiona de la copa del món de curses per muntanya. Enguany, però, Avilés tindrà una forta rival en el circuit internacional, Eli Gordon, vigent campiona d’Espanya de curses per muntanya, que es va emportar el subcampionat de Catalunya. La tercera classificada va ser Ragna Debats.

La pròxima competició que disputarà Avilés, que forma part del mateix equip que Laura Orgué, l’RSM Spain, serà el trail Los Pastores als Picos de Europa, i serà l’última prova que li servirà de preparació de cara a la primera gran cita de la temporada: el circuit de la Copa del Món de carreres per muntanya que es disputarà a la Xina al mes d’abril.