Tres gols en contra a la primera part condemnen el CF Igualada al camp del Sant Ildefons (3-1)

El Club Futbol Igualada va perdre ahir al camp del Sant Ildefons per 3 a 1 després de fer una mala primera part. Als blaus els va costar aturar els atacs de l’equip de Cornellà i a la mitja part ja perdien per 3 a 0. A la represa, l’equip igualadí va fer un canvi radical i va començar a dominar la porteria contrària. Durant la segona part, l’equip de la capital de l’Anoia va disposar de nombroses ocasions de perill, però el porter del Sant Ildefons va aconseguir aturar-les. Quan faltaven 6 minuts per acabar, Martí Just va aconseguir el 3 a 1, un gol que ja va ser testimonial. Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Almacelles.