Victòria important de l’Igualada Femení HCP davant el Vilassar (3-0)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va guanyar el Vilassar per 3 a 0 en un partit que va deixar ben encarrilat a la primera part. El conjunt igualadí va arribar al descans amb un marcador de dos a zero. Marta Soler, de penal, i Abril Batlle van deixar el resultat amb un 2 a 0, que feia preveure que la victòria no s’escaparia. A la represa, les igualadines van continuar igual d’intenses i Lara Jaime va aconseguir el 3 a 0 que deixava sentenciat el partit. Amb aquesta victòria, l’equip de la capital de l’Anoia continua en 4a posició a la classificació de Nacional Catalana. L’Igualada Femení jugarà aquest diumenge contra el Cerdanyola B. El partit es jugarà a les Comes i començarà a les 12.55h.