icon_radio

RÀDIO IN Esports

BLOG

El CF Igualada i el Barça es posen d’acord per disputar un partit benèfic al camp de futbol de les Comes després de la crisi sanitària

Les gestions les ha dut a terme el president de l’Igualada, Francesc Jorba, que va contactar amb el vicepresident Jordi Cardoner Casaus, que també es de descendència igualadina. Jorba ha explicat que després d’enviar un correu electrònic al club blaugrana, “de seguida vam rebre la contesta de part del president del Barça, Josep Maria Bartomeu. Ell es va posar en disposició i ens va anunciar que en el moment que sigui possible es podrà disputar”.

fetxa_radioIgualada

El Campionat d’Europa d’Hoquei Patins de seleccions, ajornat fins el 2021

El Campionat d’Europa d’Hoquei Patins de seleccions, que s’havia de disputar a França aquest proper mes de juny, ha quedat ajornat fins el 2021.

fetxa_radioIgualada

Reordenen l’atenció sanitària per fer front al coronavirus

Els professionals de l’Institut Català de la Salut i del Consorci Sanitari de l’Anoia estan coordinats per tal d’optimitzar espais i recursos per cobrir l’atenció assistencial a Igualada i comarca mentre duri l’estat d’emergència per coronavirus Covid-19.

fetxa_radioIgualada

“Els 4 municipis confinats han registrat aquest mes el triple de morts que el març de l’any passat”, apunta l’alcalde d’#Igualada, Marc Castells

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha apuntat que aquest mes de març la mortalitat a la ciutat ha augmentat el mes de març del 2019 es van registrar als quatre municipis confinats (Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí i Òdena) 47 defuncions. La mitjana del mes de març dels darrers cinc anys és de 46 defuncions. Per contra, a 30 de març de 2020 (pendents d’actualitzar les dades que es registrin durant el dia d’avui), les persones mortes dels quatre municipis confinats registrades aquest mes sumen 140 defuncions.

fetxa_radioIgualada

L’alcalde d’#Igualada, Marc Castells, demana claredat a la situació del confinament de la Conca d’Òdena, “ara que s’entrarà a la fase 2”

Castells ha reclamat que cal que es faci saber quin l’estat dels municipis confinats amb les noves mesures que s’aplicaran. En aquest sentit, ha recalcat que “se’ns diu que es manté el confinament perimetral fins a nova ordre però alhora s’amplia a partir de demà”.

fetxa_radioIgualada

Des de Creu Roja s’assegura que s’estan garantint tots els drets de les persones amb vulnerabilitat

El coordinador de Creu Roja Catalunya, Enric Morist, ha assegurat que s’estan garantint tots els drets de les persones amb vulnerabilitat.

fetxa_radioIgualada

El govern espanyol prorroga el confinament de la Conca d’Òdena, però només mantenint la fase 1

Els 4 municipis de la Conca d’Òdena seguiran confinats durant 15 dies a partir de les 00.00 hores d’aquest divendres, tot i que ho faran en la fase 1, és a dir tal com estava funcionant fins ara.

 

fetxa_radioIgualada

El Campus Universitari #Igualada-UdL fabrica i dona material de protecció sanitària per fer front a la crisi de la Covid-19

El grup de recerca A3 Leather Innovation Center i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia (FIF),  han fet donació de material sanitari, a la Direcció Assistencial Primària de l’Anoia. Un material imprescindible pel personal sanitari, un dels col·lectius professionals més afectats pels contagis a la ciutat d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

Nova proposta de La Mostra #Igualada, “La Mostra a Casa”

La Mostra Igualada, fira d’espectacles infantils i juvenils, presenta una nova proposta, La Mostra a casa, destinada als infants, joves i famílies que, enguany, no podran gaudir de la 31a edició, ja que ha quedat suspesa com a mesura de prevenció pel Coronavirus. Del divendres 27 al diumenge 29 de març, La Mostra a casa, oferirà a través del canal de Youtube de la fira, alguns dels espectacles programats per aquesta 31a edició.

fetxa_radioIgualada

Se suspèn la fira Aerosport, prevista pels propers 9 i 10 de maig

La Fira Aerosport, prevista pels dies 9 i 10 de maig, s’ha suspès pel brot de coronavirus.

fetxa_radioIgualada