icon_radio

RÀDIO Tertúlia política / D'interès municipal

BLOG

Ràdio Igualada, Premi Ràdio Associació al millor Programa de Ràdio Local 2015 de Catalunya

L’emissora municipal ha aconseguit aquest reconeixement en el marc dels 16ens Premis Ràdio Associació pel programa especial sobre el núvol químic quwe va afectar a la ciutat d’Igualada el passat 12 de febrer de l’any passat.

fetxa_radioIgualada

ENTREVISTA VÍDEO al candidat de la CUP, Albert Mateu

Ja podeu veure i escoltar l’entrevista al cap de llista de la CUP, Albert Mateu,

fetxa_radioIgualada

Debat sectorial de cultura i educació – divendres, 8 maig 2015

Debat sectorial amb Jordi Pont (CiU), Quin Roca (Socialistes d’Igualada), Carolina Telechea (ERC), Martí Llenas (PP), Montserrat Roca (Decidim), Robert Hernando (PxC) i Alba Ortínez (CUP)

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Un igualadí, Josep Clotet, 2on entrenador del Swansea City de la Premier League

L’entrenador igualadí de futbol, Josep Clotet, és el segon entrenador del Swansea City, de la Premier League anglesa, per segona temporada consecutiva.

audiomini

fetxa_radioIgualada

Una empresa anglesa de roba sanitària s’ha mostrat interessada per instal•lar-se a Igualada.

Ho va avançar l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, durant la inauguració del nou Campus Universitari d’Igualada. Segons Castells, la capital de l’Anoia amb la nova escola universitària i el projecte 4D Health pot oferir a les empreses un valor afegit que no tenen altres territoris.

audiomini

fetxa_radioIgualada

Comencen les classes a la nova Escola d’Enginyeria d’Igualada amb un increment del 42% d’alumnes de Primer

La nova Escola d’Enginyeria d’Igualada (EEI) ha obe , per primera vegada aquest matí, les seves aules. És l’arrencada del curs 2014-2015 amb uns 300 alumnes. Una de les dades és que el primer dels cursos ha experimentat un increment del 42% d’alumnes, a l’espera que la selecctivitat de setembre pugui veure com aquest xifra augmenti. D’aquesta manera es compleix un dels grans somnis de la ciutat; dotar-se d’una nova escola i campus universitari.

fetxa_radioIgualada

Ràdio Igualada estrena nova temporada amb moltes novetats

L’emissora municipal enceta aquesta setmana nou curs radiofònic amb la incorporació d’una desena de nous programes de temàtiques molt variades: castells, llibres, entitats, cuina, psicologia, actualitat i música de tots els estils i tots els temps.

fetxa_radioIgualada

L’empresa que gestionava la Ginesta posa en entredit l’explicació de l’Ajuntament

L’empresa ha explicat que abans de l’estiu van anunciar a l’Ajuntament que es presentarien al concurs públic per la gestió de la Llar d’Infants l’Espígol sota el nom Flor de Lililà. En un comunicat, aquesta empresa detalla que la mateixa regidora d’ensenyament els va dir que aquesta modificació del nom no afectaria en res la seva participació en el concurs públic.

fetxa_radioIgualada

ÀUDIO: Escolta el programa especial Pregó Festa Major 2014

Escolta el programa especial que Ràdio Igualada va emetre aquest dijous amb motiu del Pregó de la Festa Major 2014.

audiomini

fetxa_radioIgualada

Un grup de pares i mares de la Ginesta, molt molestos amb l’Ajuntament d’Igualada

El col.lectiu se sent totalment enganyat després que el trasllat de l’activitat de la Ginesta a l’Espígol es faci sense el mateix equip pedagògic tal i com els va prometre, segons les famílies, l’alcalde d’Igualada i la regidora d’ensenyament. És per això que han fet un comunicat on manifesten una profunda decepció al comprovar que allò que els va prometre l’alcalde no s’ha complert.

ÀUDIO d’una de les portaveus dels pares i mares: Susanna Borràs

audiomini

fetxa_radioIgualada