icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Els Mossos d’Esquadra detenen un lladre que va utilitzar marcadors per intentar robar a 36 cases d’ #Igualada

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada, amb la col·laboració d’agents de la comissaria de les Corts de Barcelona,  van detenir el passat 7 de juliol un home, de 42 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor de 36 delictes de robatori amb força a interior de domicili, en grau de temptativa.

FOTO: Mossos

fetxa_radioIgualada

Empresa i Universitat apropen els projectes d’innovació i economia circular als alumnes

Un any més la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) debatrà sobre innovació i circularitat amb alumnes de la Universitat, amb projectes i propostes d’empreses de la comarca.

fetxa_radioIgualada

Es recullen gairebé 5.000 firmes per adherir-se al manifest per la retirada del PDUAECO

Es recullen gairebé 5.000 firmes per adherir-se al manifest per la retirada del PDUAECO L’entitat “Salvem Can Titó”, juntament amb “Per la Conca” i “Unió de Pagesos” han iniciat una campanya de recollida de firmes amb taulells informatius a Igualada, Vilanova i Montbui.

fetxa_radioIgualada

Igualada participa, aquest diumenge, en el Let’s Clean up Europe !

La jornada té l’objectiu de conscienciar la societat sobre l’elevada quantitat de residus que es llencen a la natura de manera incontrolada i promoure la sensibilització sobre aquesta qüestió a través de la recollida de residus d’aquest tipus que trobem abocats il·legalment als boscos, els marges dels rius i d’altres espais naturals.

fetxa_radioIgualada

El Museu de la Pell d’ #Igualada obre les portes de l’exposició “Ritmes. Josep Campeny i Santamaria

El Museu de la Pell acull, a partir del dissabte 19 de setembre i fins al gener de 2020, l’exposició Ritmes. Josep Campeny i Santamaria (Igualada, 1858- Barcelona, 1922), a la sala d’exposicions temporals.

fetxa_radioIgualada

Junqueras, només sortir de la presó amb el tercer grau, visita l’Anoia: la zona més afectada per la COVID

El President d’ERC i pres polític Oriol Junqueras va venir divendres passat a l’Anoia just després d’obtenir el tercer grau penitenciari i sortir de permís de la presó de Lledoners.

fetxa_radioIgualada

Va de Swing – Diumenge 03 de novembre de 2019

El swing no només s’escolta sinó que també es balla!! I a Va de Swing t’apropem a l’alegre ritme de la música i a l’energia dels qui la ballen! La Suzie Q ens porta músics, compositors i balladors a les entrevistes i amb els col·laboradors del programa aborden temes sobre el jazz, el blues, el boogie, els balls de swing… Deixa’t captivar per l’energia i el bon rollo del swing, i gaudeix dels vespres dels diumenges, de 9 a 10, escoltant Ràdio Igualada amb moooooolt de swing!!!

fetxa_radioIgualada
Podcast
fetxa_radioIgualada

Del 19 al 23 de novembre arriba la 7a edició del Prepara’t, la Setmana de l’Ocupació a Igualada

L’edició d’aquest any girarà al voltant del canvis que està experimentat el mercat laboral amb l’entrada de les noves tecnologies. Les diverses ponències i xerrades del Prepara’t 2018 es realitzaran del 19 al 23 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a una del migdia. Aquest any com a novetat aquesta iniciativa inclourà visites a empreses de la comarca i servei de coaching individual.

fetxa_radioIgualada

Igualada rep el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància 2018-2022 per part d’UNICEF

La capital de l’Anoia ha rebut aquest segell que reconeix aquelles ciutats, pobles i comunitats compromeses amb el compliment dels drets de les nenes, els nens i els adolescents, seguint la Convenció sobre els Drets dels Infants.

 

fetxa_radioIgualada

Tres dones de l’Anoia protagonitzaran el 3r Meeting UEA Inquieta, sota el lema “Experiències de Lideratge”

Per tercer any consecutiu, la UEA Inquieta organitza, el proper 21 de novembre, una taula rodona sobre el lideratge femení, amb l’objectiu d’apropar experiències de dones, de la comarca de l’Anoia, amb un reconegut prestigi professional.

fetxa_radioIgualada