RÀDIO Igualada notícies
BLOG
La 66a edició de FirAnoia ha estat una de les més concorregudes dels darrers anys
Segons els organitzadors, Fira d’Igualada, el bon temps ha acompanyat i ha estat part de l’èxit d’aquesta edició. Des de l’entitat destaquen l’augment del 25% en vendes de cotxes a la fira d’automoció, ubicada a la plaça Cal Font, respecte l’any passat: un total de 86 cotxes han estat adquirits durant tot el cap de setmana de FirAnoia.
La piscina municipal del Molí Nou d’Igualada obrirà portes entre el 21 de juny i l’11 de setembre
El servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada obrirà la propera setmana el termini de sol·licitud d’abonaments per la piscina del Molí Nou per a persones empadronades a la ciutat.
Els Mossos d’Esquadra detenen un dels presumptes autors del robatori dels violins de l’Aula Orquestra de Montbui
Els agents van detenir el passat dimecres, a la tarda, un dels autors del robatori de violins de l’escola Garcia Lorca de Santa Margarida de Montbui. Es tracta d’un jove de 22 anys, veí del mateix municipi. El detingut va passar a disposició del jutjat el dia 31 de maig i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
PODCAST – Quina valoració farà Ciutadans després d’obtenir representació a l’Ajuntament d’ #Igualada ?
Després d’una setmana de les eleccions municipals, i després de veure la composició de l’Ajuntament d’Igualada, avui a les 08:00h farem valoració amb la cap de llista de Ciutadans, Carmen Manchón.
Escolta l’entrevista a la nova regidora de C’s, Carmen Manchón
Podcast
Davant del nou escenari polític, Aigua és vida Anoia demana que s’iniciïn els processos per a la gestió pública de l’aigua a #Igualada
La plataforma ecologista reclama al nou govern que es constitueixi a l’Ajuntament de la ciutat que una de les primeres accions que tiri endavant sigui rescatar el servei municipal d’aigua i iniciar els processos per a la gestió pública d’aquest servei. Segons Aigua és Vida, les urnes han mostrat que la ciutadania d’Igualada vol per majoria absoluta que la gestió del servei d’aigua sigui pública.
S’imparteixen tallers dels sentits i protecció sènior per als usuaris dels Residencials ViuB1 i ViuB2 d’#Igualada
En la primera part d’aquesta activitat, els conductors del taller van posar a prova els sentits dels assistents, mitjançant diversos reptes, com ara reconèixer objectes a través del tacte, encertar quin objecte era el causant de diversos sons o olorar unes mostres per intentar reconèixer el contingut de cada una. En la segona part del taller, un tècnic va presentar la solució “Protecció Sènior”, un sistema de teleassistència per a persones grans que té l’avantatge de donar servei a l’usuari també quan aquest es troba fora del seu domicili. Ambdós tallers van ser molt ben valorats pels assistents.
Aquest migdia es fa el ple on la Síndica presenta la memòria d’activitats del 2018 a #Igualada
Com cada any, la sindicatura municipal de greuges d’Igualada presentarà la memòria d’activitats de l’any passat. El ple començarà a les 13:00h.
El 28 de juny, el ‘Liceu a la fresca’ projectarà ‘Tosca’, al Museu de la Pell d’#Igualada
Aquesta peça serà representada al Gran Teatre del Liceu el divendres, 28 de juny, i es podrà seguir des del pati del Museu de la Pell a partir de les deu de la nit. Tindrà una duració aproximada de dues hores i mitja i la funció serà enregistrada i emesa també pel Canal 33 de Televisió de Catalunya. L’entrada serà gratuïta.
L’Ajuntament d’ #Igualada publica l’edició d’estiu de la Boixeta Cultural
El departament de Promoció Cultural del consistori igualadí ha publicat un nou número de la seva agenda d’actes, per als mesos de juny, juliol i agost, que compta amb una portada de Lucía Jiménez.
Aquest mes de juny arriba, a #Igualada, la 5a edició del Vadefoodies, amb la cuina coreana com a protagonista
El Festival de Tendències Gastronòmiques es durà a terme els dies 14 i 15 de juny, al Museu de la Pell d’Igualada, i organitzarà diverses activitats per donar a conèixer la proposta culinària de Corea. Una cuina que desperta un interès creixent entre els aficionats a la gastronomia per la gran varietat de verdures, arrossos, sopes, carns i peixos que barreja.