icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

1.500 visualitzacions via streaming, en directe, de la Cavalcada de Reis d’Igualada

La transmissió de la Cavalcada de Reis 2017 que l’Ajuntament, amb el suport de la Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, va oferir en directe a través d’Internet el passat 5 de gener, va registrar 1.469 visualitzacions en directe. És a dir, pràcticament 1.500 usuaris diferents van connectar-hi en algun moment de les gairebé dues hores que va durar l’emissió i la van mirar, de mitjana, més de 12 minuts. Avui, sumant-hi les visualitzacions en diferit durant el cap de setmana, l’esdeveniment arriba ja a les 2.268 visualitzacions.

Un 58% dels usuaris connectats ho van fer a través de telèfon mòbil, un 24% amb un ordinador, un 13% a través de tauleta i la resta ho van fer a través del televisor o la consola de videojocs. La gran majoria dels usuaris connectats, un 93%, ho van fer des de Catalunya i la resta de l’Estat, però n’hi va haver també des d’Alemanya, el Regne Unit, Itàlia, França, l’Argentina, els Estats Units, Colòmbia, Portugal, Romania, el Brasil, Mèxic, Xile, Irlanda, l’Equador, Egipte, Noruega, el Perú, Qatar i Veneçuela. L’emissió es va dur a terme al portal web i la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Igualada i també en diferents mitjans digitals de comunicació local.

La realització de l’emissió va anar a càrrec de Global Production i va comptar amb la col·laboració del Casal Popular d’Igualada El Foment, que va cedir les seves instal·lacions per a ubicar-hi el control tècnic i transmetre l’arribada del Patge Faruk.

La Cavalcada de Reis d’Igualada 2017 es pot tornar a veure AQUÍ

tornar_radioIgualada