icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

10 defuncions per COVID19 a l’Hospital Universitari d’#Igualada en només 7 dies, mentre la pandèmia continua descontrolada

La ciutat d’Igualada es situa amb un índex de risc de rebrot que s’apropa als 1.000 punts, amb una Rt superior a 1,5 des de fa masses dies. El nombre de casos positius es dispara a la capital de l’Anoia, i es situa amb un percentatge de positius que gairebé es situa al 15%.

En aquesta situació d’Hospital Universitari d’Igualada ha comunicat 10 defuncions en només una setmana, i en el balanç dels darrers 14 dies s’han produït 18 morts en aquest centre hospitalari. Actualment hi ha 57 persones ingressades amb COVID19, i l’UCI té 7 pacients amb coronavirus.

La situació a la Conca d’Òdena és molt similar, i a Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí i Òdena la Rt està clarament per sobre de l’1,5. Els 4 municipis de la Conca d’Òdena superen de llarg els 200 casos positius en 7 dies, 238 per ser exactes. Aquestes xifres superen les que ja es van registrar durant el mes d’octubre durant el pic de la segona onada.

tornar_radioIgualada