icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

145 professionals que atenen a donants de sang es formen al 4D Health d’#Igualada per oferir una millor atenció

El Centre d’Innovació i Simulació 4D Health, amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, ha desenvolupat un programa formatiu relacionat amb l’atenció del donant de sang. El recurs utilitza la metodologia de la simulació com a eix principal del curs. Es tracta d’una activitat que permet als participants millorar i posar en pràctica en diferents situacions les competències tècniques i comunicatives durant l’atenció al donant de sang, seguint criteris per acceptar-los o excloure’ls, en els contextos d’equip mòbil i de donació interna. L’objectiu de l’activitat és ampliar l’entorn d’aprenentatge i fomentar el pensament crític i la presa de decisions dels professionals a través de la visualització, l’anàlisi i la reflexió de casos reals simulats.

Durant els darrers 2 anys, 145 professionals d’infermeria i medicina del Banc de Sang i Teixits de Catalunya han participat en aquest projecte formatiu innovador.

El 4D Health i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya tenen un conveni de col·laboració en el qual ambdues institucions tenen com objectius comuns i complementaris promoure la formació per a millorar la prevenció i atenció sanitària d’una forma segura i eficient.

tornar_radioIgualada