icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

16.000 persones van passar pel Saló de la Infància d’Igualada durant les vacances de Nadal

La trenta-unena edició del Saló de la Infància d’Igualada, que es va celebrar entre el 27 de desembre i el 4 de gener al recinte firal de Cal Carner, va tancar amb 16.000 visitants, un miler menys que l’any anterior. Tot i així, el regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, Joan Requesens, en fa una valoració positiva, perquè el que han disminuït han estat sobretot els acompanyants –adults-, mentre que la presència d’usuaris amb tiquet –infants– ha augmentat. Aquest augment de visites infantils al Saló de la Infància d’enguany, segons Requesens, s’ha reflectit també en un petit augment d’ingressos.

En aquesta edició, l’eix temàtic al voltant del qual va girar el certamen va ser la música, sota el títol Un saló sonat!. Les activitats temàtiques, doncs, van tenir els músics, els ritmes i els instruments com a principals protagonistes. Cal destacar també que el darrer Saló de la Infància ha comptat també amb una àmplia col·laboració d’empreses i entitats, que fan possible un saló més gran, divertit i didàctic. El regidor de Joventut ha volgut agrair el suport d’aquests col·laboradors i també la feina feta pels monitors del certamen.

Per últim, Requesens ha explicat que després de la bona acollida que han tingut enguany les propostes adreçades als més petits, un dels objectius és augmentar-les de cara a la propera edició del Saló.

tornar_radioIgualada