icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

2.600 treballadors de l’Anoia podran formar-se gràcies als programes CONFORCAT A MIDA i PROJECTA’T

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya ha posat en marxa aquests dos nous programes adaptats a les necessitats del teixit productiu de la comarca, i que contribuiran a satisfer les demandes de formació, assessorament i orientació de persones treballadores. El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat preveu que enguany més de 2.600 persones treballadores de l’Anoia puguin millorar la seva formació gràcies aquests programes, que, a més, estan 100% subvencionats.

El Secretari de Treball, Enric Vinaixa, i la Directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, Ariadna Rectoret, han explicat aquestes propostes als responsables d’empreses de la comarca i de la patronal PIMEC Catalunya Central, en una jornada celebrada a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia.

D’una banda, el CONFORCAT A MIDA és un programa de formació contínua adreçat a les empreses i dissenyat per fer formació a mida de les empreses i dels seus treballadors i treballadores per millorar-ne la productivitat. El Consorci destinarà aquest programa subvencions per un valor tota de 21 milions d’euros, que es destinaran a cobrir les necessitats directes de les empreses. Pel que fa el PROJECTA’T és un programa per proporcionar assessorament i orientació professional a les persones treballadores ocupades. En aquest cas, el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hi ha destinat 10 milions d’euros. La diferència principal entre un i altre és que el CONFORCAT A MIDA és un programa de formació per a les empreses i el PROJECTA’T és un programa d’orientació als professionals.

L’any passat més de 2.700 persones van participar a l’Anoia en programes subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. El perfil majoritari van ser dones, ocupades, amb estudis universitaris,d’entre 45 i 54 anys.

tornar_radioIgualada