icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

268 alumnes d’#Igualada participen en un recordatori gratuït de natació per evitar accidents aquàtics

L’Ajuntament d’Igualada ha organitzat aquest curs 2021-2022 una activitat gratuïta de piscina, dirigida als nens i nenes de sisè de primària. Aquesta iniciativa permet l’autoconeixement del nivell de natació de cada alumne per evitar accidents aquàtics i alhora serveix d’assessorament sobre el nivell de coneixement de natació de cada infant.

Durant l’activitat es recorden tècniques de natació als infants que han assistit a classes en cursos anteriors. Així mateix, l’acció té l’objectiu de detectar l’alumnat que no està habituat a la piscina, podent informar-lo dels cursos de natació que existeixen a la ciutat. L’actuació també permet explicar a tota la classe els riscos relacionats amb l’aigua i s’està duent a terme en horari lectiu des del març fins al juny per promoure la participació de tot l’alumnat.

El projecte, que va sorgir d’una demanda feta al Pla Educatiu d’Entorn, ha comptat amb la participació de set escoles d’Igualada (Dolors Martí, Gabriel Castellà, Ramon Castelltort, Escola Ateneu Igualadí , Escolàpies, Maristes i Mare Diví Pastor) i un total de 268 alumnes.

tornar_radioIgualada