icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

4.000 visitants avalen l’èxit del primer VadeFoodies d’Igualada

El primer festival de noves tendències gastronòmiques d’Igualada VadeFoodies tancava portes dissabte a la nit amb nota alta. Al llarg de la jornada prop de 4.000 ‘foodies’ es citaven al Museu de la pell per gaudir d’una variada oferta culinària.

Fins a 18 firmes relacionades amb el món de la restauració, majoritàriament d’Igualada i l’Anoia, van posar a l’abast dels igualadins les seves millors receptes. La majoria de participants valoraven molt positivament una experiència que va superar les millors previsions organitzatives.

A la inauguració del festival, l’alcalde d’Igualada Marc Castells celebrava l’empenta de la iniciativa i comprometia el suport de l’Ajuntament d’Igualada per a futures edicions. Per la seva banda, el representant de l’Associació VadeFoodies, organitzadora de l’activitat, Joan Fontanella, aprofitava l’escenari per agrair l’empenta que el recentment desaparegut regidor Josep Miserachs havia donat al festival, en el que va creure des d’un bon inici. També va tenir paraules de record per l’empresari igualadí, desaparegut fa poc més d’un any, Lluís Verdés. Finalment, va agrair l’enorme esforç organitzador dels seus companys d’associació.

També van funcionar les conferències programades a l’interior del museu, amb una ocupació mitjana del 80% amb xerrades com “Veganisme i vegetarianisme”, “Vins biodinàmics, ecològics, convencionals i naturals”, “Foodporn i demo d’apps gastronòmiques”, “Producte de proximitat i lògica”, “Escumosos i territori” i “Filosofia i alimentació Paleo”.  Entre el nombrós públic participant, cal destacar uns 100 ‘bloggers’ relacionats amb el món de la restauració a Catalunya. El festival va finalitzar amb el concert de l’Estival Jazz del grup Gabacho Maroconnection.

tornar_radioIgualada