icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

400 persones participen de l’acte reivindicatiu organitzat pel col•lectiu @revoltats d’ #Igualada

La jornada es va fer aquest passat dissabte a la tarda al Teatre l’Ateneu, va ser organitzada pel col·lectiu @revoltats, conjuntament amb l’ANC Igualada, Òmnium Anoia i el Casal Popular el Foment amb el suport de l’Ateneu Igualadí.

L’acte va comptar amb la presència de la periodista Bea Talegón, la professora en Dret Constitucional Mar Aguilera i el periodista Francesc Canosa que sota la batuta del també periodista Pere Martí. Tots ells van parlar sobre la situació política i judicial actual del nostre país, a pocs dies de la sentència del Tribunal Suprem sobre els presos polítics i amb el rerefons de les darreres detencions de CDR als quals s’intentarà acusar de terrorisme. L’activista social i polític Albano-Dante Fachín finalment no va poder assistir a l’acte per motius personals però va intervenir-hi mitjançant un vídeo. Posteriorment al debat, el públic assistent va poder intervenir a l’acte expressant els seus dubtes, les seves conclusions o preguntes als ponents.

Abans, des de les 4 de la tarda, es van dur a terme altres activitats que també van comptar amb una bona assistència d’igualadins que es van acostar als diferents espais de l’Ateneu per participar-hi.

tornar_radioIgualada