icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

6 joves de l’Anoia han estat becats per la Fundació Impulsa per poder cursar estudis de Formació Professional

Enguany ha estat el primer curs que joves de la Fundació Impulsa a l’Anoia han pogut rebre una beca per a cursar estudis de Formació Professional. En total han estat 6 joves amb talent i motivació però en situació de vulnerabilitat socioeconòmica que se’ls ha becat per a poder cursar estudis de FP.

Els joves que accedeixen a la Beca Impulsa no solament se’ls dota amb una ajuda econòmica a través del finançament dels estudis, sinó que se’ls hi proporciona un acompanyament integral: tecnològic, amb la donació d’un ordinador portàtil; humà, amb formacions transversals i el voluntariat a una entitat del territori; social, amb l’acompanyament d’una persona mentora, i laboral, amb formacions i estades formatives i inserció a empreses. D’aquesta manera, la Fundació Impulsa garanteix que els joves becats surten amb avantatge competitiu per revertir la seva situació socioeconòmica.

A la comarca de l’Anoia, com en la resta de territoris, la Fundació Impulsa aposta i es nodreix del treball en xarxa i es vol posar de relleu la col·laboració amb organismes i entitats que ens faciliten la gestió al territori tals com els Centres Educatius, els Ajuntaments i les àrees de Serveis Socials.

Tanmateix, es vol posar en valor les més de 150 hores de voluntariat realitzades a la comarca aquest any pels joves Impulsers a entitats del territori tals com el Centre de Dia de Calaf, Fundació Privada Àuria, Igualada pel Clima, Furio Jol d’Igualada (Centre d’Arts Marcials), Biblioteca Mont-Àgora – Santa Margarida de Montbui.

tornar_radioIgualada