icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La corredoria d’assegurances Junyent Grup Carles aconsegueix a través de Reale una donació de 50.000 € per al Consorci Sociosanitari d’Igualada

La corredoria d’assegurances igualadina Junyent Grup Carles ha aconseguit una donació de 50.000 euros per al Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) per a la compra d’un ecògraf pulmonar portàtil i material de seguretat.

El representant de la corredoria Josep Junyent ha argumentat que “en veure la problemàtica d’una dimensió incalculable, vam començar a sondejar empreses per veure com podíem ajudar i ens vam adreçar al CSSI per posar-los en contacte amb l’asseguradora Reale”. Després de signar els protocols van tirar endavant la donació. Junyent assegura que “estem gratament sorpresos de la quantitat econòmica que han aportat”. Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha anunciat que la compra de l’ecògraf pulmonar portàtil “es farà servir en les residències de gent gran i que són molt útils a l’hora de fer el diagnòstic i el seguiment de pacients sospitosos o confirmats de Covid-19”.

D’altra banda, l’alcalde també ha indicat que han començat a notar “l’increment d’usuaris del banc de queviures, creiem que tenim el múscul i capacitat per donar resposta a aquesta necessitat”. Cal recordar que divendres, a través del ple extraordinari, l’Ajuntament es va dotar de 300.000 euros per fer front a aquesta situació. Pel que fa a la manca de test massius, Castells ha reiterat que els alcaldes i alcaldesses de la Conca d’Òdena exigeixen que es facin perquè “estem segurs que hi ha persones asimptomàtiques que estan fent que aquesta situació s’eternitzi”, per això ha tornat a reclamar que “ens mereixem els test ràpids per la disciplina de la ciutadania”.

tornar_radioIgualada