icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Des de l’Associació Polígons dels Plans assumeixen el repte ‘#que cap empresa tanqui’

Des de l’Associació Polígons dels Plans, que presideix Ramon Felip i que engloba els polígons de Vilanova del Camí, la Pobla de Claramunt, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Castellolí, han assumit el repte #que cap empresa tanqui i ho han fet de la mà de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC). L’associació forma part de la Cambra de Barcelona i de la Confederació de Cambres de Catalunya i estan treballant al seu costat amb una plataforma virtual que aviat es posarà a disposició dels seus associats. Aquest fer permetrà una comunicació constant entre tots els empresaris dels polígons això com amb altres PAE, clústers i gremis de tot Catalunya.

Des de l’Associació Polígons dels Plans ha explicat que s’han adonat que “cal teletreballar, degut principalment a la pandèmia, però aquesta plataforma, que ja és una realitat, ens permetrà crear una xarxa econòmica i empresarial per posar en valor les empreses del nostre territori”.

Des de l’Associació Polígons dels Plans porten temps treballant per fomentar l’autoconsum i els camps agro-solars (a la foto) i creuen que “a partir d’ara caldrà potenciar-ho si cal amb més força perquè això permetrà un estalvi important a les empreses i fomentarem l’energia neta”.

Finalment, han assegurat que “la Conca d’Òdena i les seves empreses han patit i estan patint en aquests moments i, per això, des de l’Associació volem estar al seu costat i dir-los que #ens en sortirem”.

tornar_radioIgualada